dimarts, 9 de setembre del 2008

Obrim un nou cicle fins el 2 de novembre!

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2008 (UNESCO, 20 de novembre) es convoca per segona vegada la Mostra de fotofilosofia. Es tracta de promocionar el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i d’altra banda, cercar noves formes de col.laboració entre els seminaris de Filosofia dels IES. L’objectiu és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.


  1. El termini d'aquesta convocatòria és del 15 de setembre al 2 de novembre.
  2. El professor donarà un nom i una contrassenya perquè l'alumnat pugui anar postejant les seves fotografies.
  3. El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb.
  4. Al títol cal posar-hi el text de la pregunta. Pujar la foto en mida gran i al peu de la foto a la dreta posar "Feta per (inicials, àlies)".
  5. Cal que cada participant disposi del dret d'ús de la fotografia que acompanya a la pregunta.
  6. Les fotografies seleccionades podran ser publicades en altres mitjans en els que es faci referència a la Mostra virtual de fotofilosofia. Es sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixement, ús no comercial i sense modificació.
  7. Quan hagi postejat la seva fotografia, cada alumne ho comunicarà al professor.
  8. Se seleccionarà un 10% de les millors fotografies per presentar-les a l'acte de tots els centres participants, que es farà el dia 19 de novembre, on assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement.